Allmänt, Vardagen Frihet, Havet, Tankar

Nära havet vill jag bo

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14716095/?claim=qapbm86zv9n">Följ min blogg med Bloglovin</a>

 

Morfars favorit låt var jag trivs bäst i öppna landskap med Ulf Lundell. Jag tycker att texten är väldigt fin och där är speciellt en fras som jag fastnat för och det är "nära havet vill jag bo". För mig har havet alltid varit något speciellt. Det symboliserar frihet och en känsla av att inte vara instängd. Jag tror inte jag mått bra av att bo inne i landet för jag hade saknat havet alldeles för mycket. Havet känns oändligt, mäktigt och starkt och jag kan bli väldigt imponerad av dess krafter på samma gång som jag hyser en väldig respekt.

 

Att gå vid havet känns som ett utmärkt sätt att samla energi och att få tid att bara låta tankarna vandra iväg. Jag kan nog inte tänka mig någon bättre plats än just nere vid havet när man vill få en liten fristad och låta sinnena få spela fritt i forma av lukt, syn, hörsel och känsel. Dessutom tycker jag att man fylls av den där underbara känslan att allt är möjligt och den vill jag väldigt gärna ha mer av.

 

Därför packade jag in Love ordentligt i vagnen fixade lite kaffe åt mig själv och gav mig iväg till min egna lilla favoritplats.