På halloweenfest som sköldpadda

Vid vissa åldrar i livet är det ganska viktigt att passa in och inte avvika från mängden alltför mycket. För min del var det inte helt självklart vad halloween innebar eller åtminstone hade jag absolut ingen aning när jag var 16år. Detta var inget vi firat i Sverige tidigare och för min del hade ...

En dag ute

Det var lite lustigt att se hur många som utnyttjade dagen åt att fixa i trädgården. Inte minst märktes det på lemmeltåget till rummet för trädgårdsavfall. För att vara ute ännu lite till idag blev det även en runda ner till Råå för att ta en fika på stranden.

Ryds marknad

Det är verkligen hur mysigt som helst att gå på marknad. Idag var det dags för Ryds marknad i Höganäs. Vi var ett litet gäng som åkte iväg för att strosa runt på gatorna i Höganäs och det blir alltid att man kommer hem med en liten shopping påse.

Sushi time

Vissa dagar får man lov att beställa mat och inte lägga tid på att laga själv. Idag var en sådan dag och det kändes väldigt skönt att bara hämta sushi och tillåta sig vara lat. Det är ju dessutom aldrig fel att dela kvällen med en fin vän.

Mysvrå

Det sägs att hjärtat i ett hem är köket. Därför känns det viktigt att vi båda har vars ett litet utrymme i just köket där man kan sitta och mysa.Med litet lampor, växter och givetvis ett möblemang så är man i mål!

Busfabriken

Nu har även vi haft en premiär på busfabriken. Jag känner mig ganska nöjd med att vi första timmen faktiskt hade stället för oss själva och att vi sedan fick dela det med fyra andra gjorde inte speciellt mycket... Love var ganska nöjd efter att ha "busat" runt. Dessutom fanns där bokstavs pommes ...

Bettan beta

Det är nog ingen av oss som kör på småvägarna som missat att säsongens betor är skördade. Ända sedan jag var liten har vi tagit en tappad beta och gjort en liten lykta och detta år är inget undantag.

Frosseri

Det är lite lustigt när man får höra att oj åt ni upp den chokladasken på två dagar. Uppenbarligen är det någon som inte helt känner mig när det gäller att äta för det kan jag ju lätt göra på under en timme. I detta fall ansträngde jag mig ju för att inte äta för mycket. Det är inte helt lätt att ...

På hästryggen

Lite optimistiska var vi nog när vi bestämde oss för en ridtur på Söderåsen i andra halvan av oktober. Trots detta hade vi en väldigt fin och mysig dag ute i skogen på hästryggen. Det var ett glatt och förväntansfullt gäng som var helnöjda efter dagens runda!

Spontan knytis

Det där spontana blir ofta det bästa som ikväll. Hur trevligt är det inte när det plötsligt blir krabba till kvällsmat och en massa annat gott. De lyxigaste kvällarna är helt klart de då bordet är fullt med mat.
Visa fler inlägg