Att vara mamma

Det med att bli förälder är inget man kan läsa eller fråga sig till det är något som blir precis som det blir. Alla barn är olika och alla har vi våra sätt att lära ut hur saker och ting är rätt eller fel.
 
Jag har nog aldrig varit den som längtat väldigt efter att bli mamma men samtidigt har jag nog alltid varit ganska bestämd över att det är något jag önskade att få bli någon dag. Med många historier runt mig har jag förstått att det att vara förälder inte är någon rättighet utan en gåva som tyvärr inte alla som vill kan få uppleva.
 
Att bli mamma har nog gjort att jag utvecklats på många plan och lärt känna mig själv. Visst har tålamodet satts på prov och sömnlösa nätter tagit ut sin rätt över humöret men i det stora hela har det varit en fantastiskt resa som jag aldrig skulle vilja vara utan. Dessutom finns det inget finare än att få känna att man är någons allt och att en person så totalt till 100% litar på att man finns där i vått och torrt. 
 
Den 29 maj har plötsligt blivit en dag där jag för andra året fått ansluta till en ädel skara där jag och flera tusen andra mammor blir firade för att vi är just mammor.