Livet Förälder, Resa, barn, stolt

Min lilla medresenär ❤️

Det har sina fördelar att vara uppe med tuppen och idag fick vi se Düsseldorfs flygplats i gryningen vilket var väldigt fint.

 

Trots att vi gav oss iväg tidigt blev det en lång resdag och jag är väldigt stolt mamma till en exemplarisk liten resenär. Det gör att man vågar ge sig ut på lite små äventyr trots att Love är med. Jag hoppas att han precis som sin mamma kommer uppskatta att få komma till nya platser och upptäcka världen. Visst finns det flera olika sätt att resa på och jag tycker själv att jag är ganska duktig på att hitta budget alternativ och att vara kreativ så att det inte behöver kosta multum!

 

Jag har ju en liten dröm om att någon gång i livet få arbeta i exempelvis Kenya på ett Wildlife Rescue med savannens djur. Det tror jag säkert att Love också hade tyckt om att vara med på men då får han först bli lite äldre. I dagsläget ser han absolut inga faror med vilda djur och jamar som en katt oavsett om han ser en huskatt, tiger eller geopard därför har vi först lite att jobba med där.