Att använda tiden på rätt sätt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14716095/?claim=qapbm86zv9n">Följ min blogg med Bloglovin</a>

 

Det blev en dag som gick i bilens tecken. Detta med att hitta rätt bil är inte helt lätt och jag känner att jag tidigare bara sett toppen på ett isberg men lite krav har jag faktiskt innan jag finner den rätta. Jag tycker dock att det är ganska intressant hur man riktigt snöar in på något som man är ute efter. Nu tittar jag på de flesta parkerade bilar på ett helt nytt sätt och är nyfiken på vad andra har för bil vilket verkligen inte intresserade mig alls tidigare. Å andra sidan har jag ännu ett område som jag kan lite mer om.

 

Annars tillbringades dagen delvis i trädgården för att få undan det som höst- och vinterstormarna dragit innanför vårt staket. Love såg till att köra lite rally på gräsmattan med sin vagn medan jag fixade rabatter och pallkragar. Nu ser trädgården nästan anständig ut och det börjar hända lite saker eftersom vitlök, sparris och rabarber tittar fram. Jag passade även på att ta in lite kvistar från trädgården till att ha på bordet och det behöver absolut inte vara blommor för att det ska vara dekorativt då videung är en riktig favorit.

 

Därefter fick vi besök av barnen i området och visst är det mysigt när matbordet fylls upp med lite liv och rörelse men nu är det inte så dumt att få lite vuxen tid och äta middag tillsammans med en vän.