Lagom många knop

Idag känns som en typisk dagen efter dag. Man är trött men vet egentligen inte helt varför. Är det så att det helt enkelt är lite utmattande att juldagarna går mot sitt slut. Hur som helst är det då väldigt behändigt att bara ta sig över gården för att umgås med grannarna.

Kontrast till julmat

Mycket mat blir det under julen men idag blev det pasta med skaldjur tillsammans med vännerna. Julen är ju till för att umgås och det innebär att träffa både familj och vänner!

Jul i vårt hus

Jag förstår mer och mer det här med julen för de små. Själv har man i många år suttit och läst till tentor tätt inpå julen vilket resulterat i att plötsligt var det julafton. Nu känns det viktigare att successivt bygga upp förväntningarna ända fram till tomtens ankomst.

Dagen före dopparedagen

Visst är det något speciellt med dagen innan julafton. Jag tyckte det när jag var liten och jag tycker det delvis fortfarande. Ikväll är det uppesittarkväll sen får man väl se hur länge man orkar hålla sig vaken....

Råå Bryggeri

Det var både trevligt och kul att komma till Råå Bryggeri. Då småttingarna gick i samma mammagrupp inbillade vi oss att det säkerligen kände igen varandra och efter några avvaktande minuter var leken igång.När det kommer till personerna bak bryggeriet tycker jag verkligen att de gjort ett super ...

Små gester med stor betydelse

Att någon anstränger sig för att göra någon annan glad är bland det finaste som finns. Omtanken och viljan till att göra det där lilla extra för att glädja någon annan betyder väldigt mycket för mig. Dessutom är det ett stort plus att de närmsta dagarna kommer att berikas med en massa lakrits!

Tårtkalas

Trots att det snart är jul blir det en del paketet att slå in utan julpapper. Denna helg har präglats att två trevliga tårtkalas. Det är väl bara att värma upp med alla onyttigheter som kommer att förtäras under julledigheten.

En liten drink

Jag har väl inte helt översikt när det gäller vilka ställen man ska befinna sig på en lördagkväll i Helsingborg. Därför är det tur att det finns några platser som enligt mig är självklara val och med detta sagt är givetvis sällskapet det viktigaste.

Mat är socialt

Vi är väl inte helt där att vi står och pratar om dagen när vi lagar mat än men visst finns det ett visst socialt utbyte. Det är i varje fall mysigt att kunna dela lite i vardagen med en liten individ.

Omtänksamhet

Ibland behövs det inte så mycket för att göra någon annan glad.Imorse kom jag ut till en bil med skrapade rutor och en liten hälsning. Det är omtanke för mig!
Visa fler inlägg