Livet, Yrket Sverigedräkt, examen, gravid, prynad

En bild med mycket känslor

Av någon konstig anledning drar Love en parallell mellan en prydnad föreställande en kvinna i Sverigedräkten och mig. Varje gång han passerar denna figur pekar och säger han mamma!

Jag förstår verkligen inte var han har fått detta ifrån men han har en liten poäng då Sverigedräkten är en viktig symbol för mig. När jag äntligen fick en plats på Norges veterinærhøgskole hade jag till immatrikulerings ceremonin lånat en sådan dräkt från svenska ambassaden i Oslo. Detta var en högtidlig tillställning där de flesta av mina klasskamrater hade sina bunader eller som vi i Sverige säger folkdräkter. Därför kändes det roligt att ha en liknande dräkt denna dag.

Vidare fick jag även låna en Sverigedräkt på min examensdag då även detta var en stor och viktig dag. Bilden från min examensdag är väldigt speciell för mig dels för att det jag kämpat och trott så starkt på hade blivit verklighet då jag äntligen var en färdigutbildad veterinär. Dessutom visste jag att jag inte var ensam denna dag för i min mage där låg Love. Detta tillsammans gör att denna bild är enormt känsloladdad för mig.